Idag tänker jag bjuda på ett av mina favoritrecepet när det gäller att tillaga kycklingfiléer. Den här rätten har funnits på min "repertoar" enda sedan gymnasieåren
Hej, handarbetsvänner. Så var det tisdag igen och dags för symöte. ) Tänk vad roligt det är med er - alltså den växande skaran av medlemmar och läsare som tittar in här varje vecka och berikar de virtuella träffarna
Ibland när jag behöver matlagningsinspiration söker jag efter intressanta klipp på You Tube. Oftast är det något med Jamie, Camilla eller Sophie jag ser
Hej, host och hallå. Här är jag igen. Oj vad jag blev sjuk och fy vad jobbigt det var. Dagarna blev till en febrig dimma utan någon riktig början eller slut
I år har jag för första gången odlat vitlök (med framgång) och nu börjar det bli dags för skörd. Det känns som ett litet trolleri att dra upp de färdiga lökarna ur jorden och lite extra högtidligt att använda dem i matlagningen
Den här veckan känns det extra roligt att hälsa er välkomna till traditionsenligt tisdags-möte. Dagens tema är "Värma Liten" - den stora sommar-insamlingskampanjen som drivs av Libris förlag (med Kyrkkaffe-Anna i spetsen), tidningen Dagen och biståndsorganisationen PMU
"Vuxenkakor" skulle man kunna kalla de kryddiga godsakerna jag bakade häromdagen. Ingefärskakor (Ginger bread) är en hetare variant av våra svenska pepparkakor
Pandoro är en italiensk kaka som traditionsenligt serveras runt jul och nyår. Uttrycket Pan d´oro myntades redan på medeltiden då det endast var de riktigt förmögna som hade råd att låta baka söta, ljusa kakor med ingredienser som ägg, smör, socker eller honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.