Hjortsadel med morotscrème och kalopsskysås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st rödbetor
  • 2 msk smör , rumstempererad
  • 1 citronjuice
  • 1 olivolja
  • 1 salt
  • 4 msk mjölk
  • 1 salt och peppar
  • 500 gram hjortsadel , urbenad
  • 200 gram morot , stora, skalade
  • 1 msk socker
  • 0.5 msk salt
  • 6 st lagerblad
  • 1 maizena , ev
  • 0.5 msk vitpepparkorn , hela korn
  • 1 vitvinsvinäger , gärna chardonnay
  • 0.5 msk kryddpepparkorn , hela korn
  • 1 st gul lök(ar) , skalad och skivad
  • 3 dl viltbuljong , (kan göras av konc fond)
  • 0.5 st morot , skalad och skivad
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 0.5 msk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.