Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskartill den andra osv och det som den sistai kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Ni som följer min blogg har nog förstått att jag (och Mattias) älskar sötpotatis. Vi har gjort en hel del hälsosamma och läckra recept där sötpotatisingår
Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar iAfghanistan
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkyckling med sötsur sås
Baka degen precis som när du gör en vanlig bulldeg. Blanda torrjästen med övriga torra ingredienser. Blanda ihop degvätskan med det torra ingredienserna och ta sisti äggen
Jag tycker att man ska äta en bra fördelning mellan näringsämnena, även kolhydrater men välja rätt kvalitet på kolhydraterna, äta en rimligmängd och vid rätt tillfälle (ett sånt tillfälle är tex före och efter träning)
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gickförbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Får nog börja sätta maxbegränsningar snart med tre mäni huset, jag vill ju också ha. Sååååå trött på "köpebröd" jag gillarinte att äta mackor till vardags, mina smaklökar kräver ett gott bröd om de ska bli nöjda
Har ingen exakt mängd men så mycket att de faller fint över alla potatisbitar. När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet interiktigt men dom var så ini bombens goda med riktigtkrispig yta, smak av oregano, citron och ljuvligolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.