Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Värm på medelvärme. Så gör du din egen Twix i megaformat – med bara tre ingredienser Så gör du glass på bara två ingredienser (utan glassmaskin) Dagens godaste
Stjälp upp i en limpform med bakplåtspapper. Pynta med frön på ovansidan. Valnötsbröd1 limpa4 dl solrosfrön2 dl fibrex2 dl valnötter2 dl pofiber4 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 tsk salt8 ägg100 gram färskost4 msk vatten(eventuellt 1 msk honung om man vill)Mixa solrosfrön och fibrex med en stavmixer eller i en matberedare tills det blir ett halvgrovt mjöl
Hinner inte riktigt med att att sköta bloggen som jag vill. I helgen har det varit innebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energier och så snabbakat bröd
Det är så många rätt med den här bilden och den här maten. När det gäller pastan använde jag igår inte maskinen för att göra pappardellen, utan skar den med kniv
Det som är bra med lchf är att allt är glutenfritt. Helgen har varit hyffsat lugn, det blev lite pulkaåkning igår och idag har vi varit och kollat på en lägenhet och fikat hemma hos mina föräldrar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.