Något som jag är svag för är nougat och hasselnöt, och båda smakerna passar fantastiskt bra ihop. Därför ville jag göra en härlig chokladtårta fylld med nougat och täckt med nöt-creme
Paris-BrestPortioner. 12 st. /br>Du behöver. Pâte à Chou. 250 g vatten. 250 g mjölk. 5 g salt. 5 g socker. 230 g smör, osaltat (eller uteslut saltet i receptet)
Idag på jobbet hade jag några minuter över och då slängde jag ihop dessa GODbitarna. Mörk choklad, hasselnötspraliné med pistage, pumpafrön och havssalt
Ställ ut aluminiumformar på en bricka. Smält hälften av chokladen i ett vattenbad. Skeda i lite smält choklad i varje form och använd en pensel för att få upp chokladen på kanterna i formarna
Så här gör du. Blanda mandelmjöl. proteinpulver och hasselnötssmör i en mixer. Mixa till en jämn smet. Du kan behöva stanna mixern, röra om, och fortsätta mixa för att få en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.