Jag fortsätter på den inslagna vägen och delar med mig av ännu ett recept som innehåller jordgubbar. Idag har jag bakat jordgubbspaj med cheesecakefyllning
En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Den här gången förvandlades förrätten till uppskattad mingelmat istället
Dessa blir saftiga som aldrig förr och det är omöjligt att bara ta en… nom, nom, nom. Saffransbullar är min favorit på julen, måste finnas hela juletiden
Kan man steka köttfärs som en biff. Det här är kanske något för den som gillar well done. Jag stekte köttfärs i kvadrater som om det vore en köttbit och resultatet blev godkänt
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Låt dem vila minst en timme på plåten, så att de bildar ett "skinn" på ytan
Helgen har svischat förbi som alltid. Ovädret har skapat förödande översvämningar runt om i staden. Iklädd stövlar gick jag försiktigt (vattnet nådde upp till knäna) till Gripen, tack och lov låg inte boxen under vattnet som många byggnader runt omkring gjorde
Bilden i tidningen överrensstämde dock inte riktigt med verkligheten och när vi tittar noga på bilden i tidningen så har de saker i sin röra som inte vi har i vår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.