Grilllad renkalvfilé med svartvinbärsås och jordärtskocksstomp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 720 gram renkalvfilé , putsad
  • 1 msk olja
  • 1 msk viltfond
  • 1 svartpeppar , från kvarn
  • 1 salt
  • 2 msk viltfond
  • 4 dl rött vin
  • 1 dl vatten
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk majsstärkelse
  • 1 dl svarta vinbär
  • 500 gram potatis(ar) , mjölig
  • 400 gram jordärtskocka (or)
  • 50 gram smör
  • 2 dl vispad grädde
  • 2 msk persilja , hackad
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.