(Långt inlägg, mycket bilder, recept i slutet). I början på September så packade Tommy och jag våra väskor för en vecka i sol och värme på den grekiska ön Zakynthos
Förra året firade jag min födelsedag bland annat genom att fixa en liten trerättersmiddag. Den blev väldigt lyckad och jag fick också möjligheten att testa på lite nya saker
)Den allra sista kvällen, bara timmar innan hemfärd, åt vi en sista måltid på en av alla "grill house" som finns i Grekland, också i Nidri på Lefkas där vi bodde
Superenkel och god potatissallad, påminner om tsatsiki. Jag har inte angivit några mängder, det är det som gör den så enkel, lätt att göra för 1 person till x flera
Längtar till Grekland, håhåjaja. Så idag blev det moussaka till middag. (F-n, vi borde haft retsina…) Vi satt ute på altanen, med infran påslagen, men sedan skingrades molnen och det blev (nästan) skönt
Tidigare i somras var Peter och jag på semester på Kreta, det skrev jag lite om här. På vårt hotell där bjöd de en dag in till en matlagningskurs med hotellets egna kockar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.