Hela den här helgen har bara varit en enda stor cheat-weekend med trevlig middag på Tranan och biljardkväll med gamla kollegorna i fredags och mysig middag hemma med andra goa vänner igår
Frukost när den är som bäst. Det vill säga god och väldigt lätt att göra. Denna frukost innehåller inte många ingredienser, och är både mättande och näringsrik
1. Häll alla ingredienser i en kastrull och koka på svag värme i cirka tre minuter. Rör om då och då. 2. Servera med kokosmjölk, hackade hasselnötter och flytande honung
Kokosgröt är ett av mina mest googlade recept och något jag åt varje morgon i minst ett år. Man kan variera kokosgröten mycket genom att röra i bärpulver, toppa med nötter, färska bär, frön eller kokoschips
Både igår och idag har jag lyxat till det med mandel-/kokosgröt. Det ihållande regnet som Stavanger-regionen är så känt för lyser fortsättningsvis med sin frånvaro
Härlig start på dagen med svalkande glutenfri vegan raw food-gröt. Raw kokosgröt med päron. Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar
Häll upp den färdiga gröten i en skål och toppa med, kiwi-, banan- och äpplebitar plus mjölk. Häll upp den färdiga gröten i en skål och toppa med, kiwi-, banan- och äpplebitar plus mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.