Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Gröt är nyttigt, gott och lätt att variera. Har du provat att "baka" gröten i ugnen. Beroende på hur länge den får stå inne kan den ha allt från en "grötig" konsistens till att bli mer som en kaka
Det är verkligen gott och lyxigt oavsett när du väljer att äta det och smakar nästan lite som paj. Ugnsbakad gröt är något av det godaste jag vet och jag snöar ofta in på det under vinterhalvåret
Idag fick det bli ostgratinerade grötmackor♥ Recept på bullarna kommer här. Du kan ju börja med att koka upp en helt vanlig gröt av havregrynen, vattnet och lite salt
Att ugnsbaka gröt istället för att koka den är ett roligt sätt att förnya frukostklassikern. Tillagningstiden blir dock mycket längre än vid kokning, vilket gör gröten perfekt till en lugn helgfrukost eller på en brunchbuffé
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
De senaste dagarna har både mössa och vantar åkt på igen, men långkalsonger, nää, där går gränsen. I alla fall är det gott med varm gröt i magen även om almanackan signalerar vår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.