Grönkålspaté med valnötter Förra julen bjöd Kim oss matbloggare på en grönkålspaté som jag blev helt förälskad i. Hur kan det redan vara lucia lilla matdériven
Ugnsbakad skinka med beaujolais nouveau 2011 och grönkålspatéGrönkålspaté med valnötter2 gula lökar, hackade1-2 vitlöksklyftor, pressade2 msk smör eller oljaca 1 1/4 liter rensad, hackad, förvälld grönkål, hackadoljasalt, vitpeppar, riven muskotnöt3 dl grädde4 ägg2 1/2 tsk potatismjöl150 g grovhackade valnötterSätt ugnen på 175 grader Postgårdsromantik
Julsalladen - saffransris med mynta Förra året var det grönkålspaté, inget som vi har ätit i vår familj men oerhört gott. . Ja julmaten. Snart är det dags och jag plöjer kokböcker och mattidningar för inspiratinens skull Trattoria
Nya gamla traditioner Japp, det är den berömda grönkålspatén som skymtar i bakgrunden. Vi är inte så klassiskt traditionella av oss Michael och jag Tant Russins bak
Ett fint grönt tips och några genvägar... Valet föll på en grönkålspaté. Grönkålspaté. En annan variant av grönkålspatén hittar du hos Charlotta, som även bjuder på en fin bild Tant Russins bak
Ännu ett av julens fundament: grönkål 2011-12-28 av Peter Jägerbro Ännu ett av julens fundament. grönkål. Vad gör grönkålen när det inte är jul Taffel
Grönkålspaté Koka två dl grötris i en kastrull. Koka 500 gr grönkål i en annan kastrull i 4-5 dl vatten. Låt svalna ett tag Matklubben.nu
Grönkålspaté med valnötter Sätt ugnen på 175 grader. Skala och finhacka lök, vitlök och purjolök. Fräs löken i lite smör eller olja på svag värme tills den är glansig och mjuk Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.