Draken är det femte djuret av de tolv djuren inom kinesisk astrologi och förknippas med styrka, hälsa, harmoni och tur och det känns redan som om det här året är på rätt väg
Nu är det bara några timmarkvar på det här året, och siktet är inställt på ett nytt år med massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Massor gotthar avnjutits. Västerbottenpannacotta med laxrom i små nubbeglas ochRullar av parmaskinka fyllda med tryffeldoftande svampröraHummer, ostron och färska räkor med liten cocktailsallad (het dressing)de Venoge champagne brut blanc de noir (ful flaska, favoritchampagne)Jordärtskockssoppa med chilismakande osttängerVibrant Petit Chablis B
God mat, gott i glasen och trevliga samtal om minnen, tillbakablickar och framtidsvisioner. Hoppas att ni hade ett trevligt avslut på det förra året och att det nya året har börjat bra
Efter ett tips från radio tillämpade jag lite återvinning genom att knipsa av de sista julblommorna, några tazetter som ännu inte vissnat och gjorde ett nyttblomsterarrangemang
Gottnytt år alla underbaraläsare. Själv hade jag en underbar kväll på en fest med massa härliga vänner och bekanta och det blev party och dans in på småtimmarna
Har du redan nu bestämt dig för börja med LCHF efter nyår. Omstartskursen. Omstartskursen är en striktare, tuffare kurs som vänder sig till dig som redan har ätit LCHF ett tag, men kanske ramlat av banan lite och behöver en kickstart för att komma igång igen
Vill bara kika in och önska er ett riktigt gottnytt år. Hoppas att er dag och kväll blir som ni önskar och att ni får en stund till reflektion och pirr i magen inför det nya året
Önskar er alla ett riktigt GottNytt År. Koka upp grädde och gelésockret, låt koka ett par minuter. Låt svalna något innan den hälls upp i portionsformar
Det är ju bara att börja om på nytt om det inte skulle bli så bra. All mat blev precis så bra som jag ville, vinerna passade (enligt mina gäster och man) utmärkt till maten och jag var verkligen nöjd med dukningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.