Vi har provat ett antal färdiga frysta rätter och även en del färska typ Gooh. Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
På schemat står presslunch om den goda och hälsosamma färdigmaten Gooh. Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats
(Även gott med grädde & rosmarin i, som Gooh´s frikadeller i gräddig tomatsås innehåller). ”Arrabbiata” tomatsåsen vi fick lära oss kvällen då vi var i Operakällarens festvåningskök, var ett recept Stefano Catenacci fått lära sig av sin far, Arrabbiata betyder ungefär ”att vara arg” på Italienska och kommer sig av hettan som finns i såsen pga chilin… En enkel & god bassås som är bra att kunna
Fiskfilé i het ingefärasås från gooh. Lådan från gooh. kan det vara något. Tre minuter i mikron och matlådan är klar, ett inbyggt system talar om när det är dags - den visslar på dig
gooh, operakällaren, stefano catenacci. Idag är han Kökschef på Operakällaren, ansvarig för alla banketter på Kungliga slottet och mannen bakom Goohs recept
Gooh [. Jag erkänner. Jag lagar inte alltid all mat från grunden. Ibland köper jag helfabrikat, ibland halvfabrikat, jag äter gärna ute på restaurang och det händer att jag köper färdiga lunch- eller matlådor i mataffären
Tur då att Gooh finns. De allra flesta Gooh-lådor jag har testat [. Ganska sent igår kväll kom jag och familjen hem från en 2 veckor härlig semester i soliga Egypten
Jag har ätit en Gooh-låda som enligt reklamen är en bit av Operakällaren. Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren, komponerar recepten till alla Goohs rätter och han är med i hela kedjan, från val av leverantörer och råvaror till den sista kryddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.