David som är näringsfysiolog och som också ger goda tips på vår sida skrev nyligen ett intressantinlägg på sin blogg kring AGE, ett ämne som förekommer i processad mat
Tweet PinItSkriv utFörrätter kan vara liteknepigtibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagarivanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilkaförändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Nu har det varitasieninspireradmatlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Koka pastan och strimla baconet. Stek det knaprigti stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärligakommittill oss först nu. Vi hade ingenaning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligensprungitförbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
Och det där jag är så jag skriver – ät och njut – hoppas jag. Sonen har beställt tårta tillNationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Vi ÄLSKAR röda linser. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringarblir det ändå stor variation mellan sopporna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.