Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat
Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk
Att koka sin egen buljong är lite tidskrävande, men helt fantastiskt. Buljongen håller ungefär 1 vecka i kylen och passar till såser, soppor och i grytor
Så var det dags att besöka mamma/mormor/svärmor. Jag vet inte om jag blir extra bortskämd som skilsmässo"barn" (jag var visserligen 27 år då de skildes, men "barn" till sina föräldrar är man ju oavsett, jag vet inte var gränsen ska anses gå och vad skulle det annars skulle heta
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
God kväll. )Pustar ut i soffan och bloggar samtidigt. Kom hem från jobbet (19. 00) för en och en halv timme sedan och redan hunnit fixa wraps som matsäck till mig och maken, välja kläder och packa lite resväskan
//If there is something I never do, it's cake because I don´t have a good experience of cake so I've never liked it and never bothered me to dig into the cake world, but I have begun to discover so much beautiful creations and my curiosity to bake is brought to life so this weekend I baked a cake for Kevin because he was so good when he was in the Morningshow on the Children's channel on Friday
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.