I söndags slog vi på stort och körde tre-rätters. Var inne här på bloggen nyss och såg att Victoria utlovat en gästbloggning idag igen under tiden hon är på jobbet
Eftersom jag misslyckades med den här kakan förra veckan så har jag nu snickrat om receptet och tagit bort kaffekoppmåtten, antagligen tog jag väl en stor tekopp
Så alla ni som behöver, eller känner någon som behöver, nya idéer på laktosfri mat kan se fram emot Lisas besök i Mårtenssons kök 22-25 april. Grahamsformbröd 2 st 50 g jäst 2-3 tsk salt ½ dl sirap 1 l vatten 4 dl vetekli 4 dl grahamsmjöl 4 dl rågmjöl ca 1,6 l vetemjöl special Smula ner jästen i en skål, värm vattnet till 37 grader och slå på jästen. 2-3 tsk salt
Jag har jobbat mycket på olika caféer och bagerier som bagare/konditor men även som assistent till Leila Lindholm där jag var inblandad i både receptutveckling/provlagning, hennes TV-program och kokboken One More Slice
Har ni gästbloggat, vad tycker ni om gästbloggning. 2016-06-23 @ 11. Ett gästbesök. Ett hett tips idag är att ni tar er lite tid för att klicka in er på Camillas blogg, det är nämligen så att jag gästbloggar där idag
Under veckan kommer både en smarrig gästbloggning och ett Turkiet-inlägg upp. Så idag blir det ett lunch- eller middagstips i form av en sallad med sting av chiliolja
Här kommer junis gästbloggning som är skriven av Ulrica som driver bloggen Från sött till salt. Det föll sig naturligt att det då skulle bli en mat- och bakblogg eftersom jag älskar att laga mat
Nu är det dags för den första gästbloggningen på Sandras Matkrypin. Att äta i säsong har alltid varit naturligt och fram till slutet av 70-talet och början av 80-talet var inte utbudet i butik särskilt stort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.