Oftast blir det när barnen får önska middag men i förra veckan provade jag ett roligt recept på en enormt populär finsk avokadobloggpasta som Lisa FW hade skrivit om i Sydsvenskan och som även Pickipicki-Tina lagade i somras
Vi som var där fick lyssna till oerhört intressanta föredrag om smör, genom Lisa FW och speciellt inbjudne gästen, smörmakaren Patrik Johansson från Vallmobacken, och så fick vi provsmaka en hel del fantastiska smörsorter och smörsåser också (blev helt såld på ett smör kärnat med långfil)
Oftast blir det när barnen får önska middag men i förra veckan provade jag ett roligt recept på en enormt populär finsk avokadobloggpasta som Lisa FW hade skrivit om i Sydsvenskan och som även Pickipicki-Tina lagade i somras
Vi som var där fick lyssna till oerhört intressanta föredrag om smör, genom Lisa FW och speciellt inbjudne gästen, smörmakaren Patrik Johansson från Vallmobacken, och så fick vi provsmaka en hel del fantastiska smörsorter och smörsåser också (blev helt såld på ett smör kärnat med långfil)
I lördags kom gode vännen FW på besök med sin son C. FW och M var rörande eniga om att vår plommonchutney satt som en sportkepa till kalopsen medan jag höjde det mer traditionella med inlagda rödbetor till skyarna
LFW hade grönkålsdiskussion i sin Twitter- frågelåda för någon vecka sedan. Jag gjorde min med klassisk körvel i år - grym till skinkan ihop med svampsallad med smetana, som både Jens Linder och Lisa FW skrev om i DN resp
N har säkert redan sett listan hos Lisa FW eller på Isobels text och verkstad men här är min. Om jag inte har räknat helt fel så har jag faktiskt läst hälften men jag gick å andra sidan sex år i engelsk skola, i England
Började med ölkultur tillsammans med FW på Duvel Café på Vasagatan efter jobbet. I fredags. Jag är tokigt förtjust i trappist-öl och även andra belgiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.