Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. ) pizzerior ligger mittemot ICA och ofta är det en matkasse i ena näven och en pizzakartong i den andra som gäller när folk trött lufsar hemåt
-) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen. Det enda jag gör är att lägga racksen i marinad dagen innan som består av olivolja, vitlök, rosmarin och rivet citronskal
Det finns en nackdel med helgen och det är att den går alldeles för fort. Helgkänslan infann sig redan vid lunchtid i fredags då jag och ett gäng andra trevliga, roliga och härliga matbloggare bjöds på en tävlingsmeny på temat “Genom djupa hav och gröna skogar” beståendes av fem härliga rätter skapade av Fazer Culinary Team som ska tävla i Olympiade der Köche i Erfurt, Tyskland i oktober
Vi har mest tagit det lugnt och pysslat lite allmänt här hemma. Lördagskvällen bjöd på grillad entrecote´med godsaker till det och när vår små älsklingar sussade sött i sina sängar bänkade vi oss framför tv
FredagssköntEn arbetsvecka har gått och det bästa med en arbetsvecka är väl fredagskänslan. Jag som skiftarbetat i hundra år, typ, och nu äntligen de senaste fyra åren jobbar måndag fredag och dagtid älskar fredagar
Trots att jag är hemma och inte jobbar så är det något speciellt med fredagar. Här regnar det och regnar men så är det och lite sol kanske kommer någon dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.