Jag tog lite genvägar genom att använda färdigmarinerad kalkonfilé ("Grillfilé" från Ingelsta Kalkon) och hackad, fryst chili och persilja (Findus). Går så snabbt då och det behöver man ibland!!
Till mina chimichurrimarinerade fläskkotletter åt vi libanesisk tabbouleh - passar jättebra med sin fräscha och syrliga smak från bland annat citron och mynta
Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Blanda ihop majonnäs, yoghurt, curry, mango chutney, purjolök, äppelbitar, salt och peppar
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Chimichurrin stod jag inte och hackade för hand - jag körde allt med en stavmixer. Jag serverade dem tillsammans med grillad fläskkarré och grillad kycklingfilé, kokt potatis och grönsallad
De andra två är kalkon stroganoff och en asiatisk gryta medkalkonfärs. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongrytamed kyckling
Det var Hälsans Kök som stod bakom lunchen som var två olika wraps som jag båda slukade med glädje. Skär äpplet i bitar och tillsätt i juicen tillsammans med sockret
Låt alltsammans fräsa med färsen ett par minuter tills löken mjuknar. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärsoch när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Börja alltid med höger fot och så går det vidare och vidare i smäktande heta salsatoner. Jaha, ja, det måste jag ha missat – men jag delar med mig av min lördagskväll
Min veggo-wrap smakade extra gott när jag läste den artikeln. Det var massor med nytt och spännande i den, men jag kastade om ingredienser och recept lite grann och gjorde min egen tolkning som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.