FlygandeJakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Det var så längesedan vi tillagade och åt FlygandeJakob här hemma. Jag började så smått fundera på dess namn, så jag var tvungen att googla på det och på Wikipedia, skrevs det följande
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Åt FlygandeJakob till middag efter jobbet idag. 412 kcal35,4 g protein21,7 g fett17,7 g kolhydraterNyttigare FlygandeJakob, 4 port500 g kycklingfiléer1 msk rapsoljasalt, peppar1 stor banan2,5 dl matlagningsgrädde1 dl chilisåssalt, pepparknappt 1 dl torrostade jordnötter1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala bananen och skär i 4-5 skivor på längden. Nyttigare FlygandeJakob, 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.