Jag började med att skiva upp alla grönsaker och potatisen. Avsluta med att krydda på toppen. Servera med finslajsad apelsin som inte har något skinn alls kvar, det är bara fruktköttet du ska ha
I senaste numret av tidningen Laga Lätt fanns detta recept på potatisgratäng, som jag provade en gång innan jag bestämde mig för att den fick vara med på nyår
Pensla äpplena med vaniljsmör. Tillsätt smör och arbeta med fingertopparna till en smulig massa. Pensla äpplena med vaniljsmöret och strö över muscovadosocker
Serveratimbalen medhonungsgrädden. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med vatten i en bunke. Lägg björnbären i en kastrull tillsammans medsockret och värm under omrörning
överekade viner med vaniljton. Doftar och smakar som en typisk rioja, sträv med ekfatskaraktär men även en liten touch av torkade bär som nog gör att jag är lite svag för den
potatisar med skal. Koka upp 1 l vatten med 1 dl socker samt 1 dl salt. Vispa ihop 3 ägg med 3 dl mjölk samt 1 tsk salt, lägg broccolin i en ugnssäker form och slå äggstanningen över broccolin samt smula över feta osten. Blanda med 1 msk matolja, lägg på en plåt och rosta ca 20-25 minuter på samma temperatur som broccolin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.