Som utlovat kommer här receptet på paleosconesen jag nämnde i förra inlägget. Receptet ramlade jag över när jag läste förra numret av min favorittidning hembakat och de hade med ett repotage om Fredrik Nylén, ni vet den där sprudlande och glada killen som kom tvåa i Hela Sverige bakar för två år sedan
En av årets första squashblommor tittade fram i mitten av juni. Mina två squashplantor har växt sig stora och producerar sedan några veckor tillbaka rikligt med squash
"Cacciatore" som betyder jägarfruns gryta. Den kommer ursprungligen från mellersta Italien och naturligtvis finns det lika många variationerpå den som det finns jägarfruar
Det var tunga steg hem från jobbet idag, både måndag och tisdag har bara rusat fram och mycket av det jag trodde att jag skulle hinna med har fått bli liggande
Försvinnande goda tapas eller tillbehör till grillad fisk eller ugnsbakad torsk är dessa körsbärstomater som rostas med vitlök och serveras med basilikaolja och knapriga parmachips
När Jennie och Rebecca var här gjorde jag en riktig godis efterrätt, chokladkolapaj. Receptet hittade jag i senaste numret nr 14 från allt om mat (min favorittidning
En snabb mobilbild är allt jag hann med. Jullovet närmar sig sitt slut. Vi har träffat släkt och vänner i olika konstellationer, och jag är mätt på att tänka ut mat, att handla mat, laga mat och äta mat
Vi har förstått av bildflödet på både instagram, Facebook och på bloggarna vi följer att 2014 är ett lyckat år för de av er som har glädjen att odla kunna zucchini
Det här kan vara det godaste vitlöksbröd jag någonsin har ätit. Receptet hittade jag i senaste numret av Elle mat&vin som är min favorittidning, när den kommer är det helig stund i soffan med en kopp te, den måste dessutom läsas enligt väl utarbetade rutiner
Har ni en mysig trettondagsafton, där ute. Själv har jag precis smort i mig en stor tallrik kantarellpasta och sitter nu framför datorn och jäser innan det är dags att ladda dvd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.