Receptet funkar såklart även utmärkt till vanliga bullar. Idag bakade jag årets första lussebullar. Dela upp degen i bitar på 60 gram om du vill göra vanliga lussekatter
s Första tipset fick jag från Viktoria som tyckte jag skulle catera. 8 portionerLager 16 st stora skivor formbröd100 gr bredbar pastej1,5 dl lätt creme fraiche0
Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för min första vegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Ingredienserna är kanske inte de man i vanliga fall förknippar med rocky road, men den där härliga blandningen av sött och salt, krispigt och segt är spot on
Denna julens första sillinläggning här i köket blir just en sådan där nymodernitet som provades och fick godkänt av provsmakarna vid familjen Larssons bord
Markus mamma fyller år och med finsk härkomst i familjen så har det ätits en del Kinuskitårtor. Jag hade aldrig hört talas om denna tårta förut och efter att Markus bad mig baka en sådan till hans mamma så satte jag igång och googlade
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mitt första bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.