Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för minförstavegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Förstajulgodiset - check. Twitter. December och första advent närmar sig, och jag börjar bli galet sugen på pepparkakor, lussebullar, knäck, kola och allt annat gott som hör julen till
Bliinte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vivill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precislika god tidigt på våren som sent på hösten
Denna julens förstasillinläggning här i köket blir just en sådan där nymodernitet som provades och fick godkänt av provsmakarna vidfamiljen Larssons bord
Markus mamma fyller år och med finsk härkomst ifamiljen så har det ätits en del Kinuskitårtor. Jag hade aldrig hört talas om denna tårta förut och efter att Markus bad mig baka en sådan till hans mamma så satte jag igång och googlade
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.