Då var det fredag igen ochförsta arbetsveckan efter semestern är avklarad. Även om jag innerligt önskar att sommaren dröjer sig kvar lääänge så känns det mer än okej att komma i gång med jobb och vardag igen
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Vilken härlig känsla att få duka upp till middag utomhus för första gången i år. Ja jag vet att det att det kanske snöar igen om några dagar och blir kallt igen och så
Nja, idag är det måndag men det hindrar inte mig från att servera en maträtt hämtad från kokboken ””Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
Ute ligger snön på taken och alla utom snöröjaren är vaken. Tre dygn efter det enorma snöfallet (med göteborgsmått mätt) är det fortfarande oplogat på många ställen och det är med viss fara för livet man tar ut sin stålhingst och cyklar iväg mot jobbet
Nu börjar det bli dags för sommaren första saft. Jag har inga egna rabarberplantor utan brukar tigga till mig från vänner och bekanta som har i överflöd
Jag vaknade upp till årets första frost. Det var svårt att åka till jobbet idag, Akilles var på sitt allra kramigaste humör och vi hade frukostmys i soffan en lång stund innan jag masade mig iväg
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. -)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.