Min farmor var och är fortfarande en stor förebild när det gäller min matlagning. Jag minns särskilt den otroligt goda såsen till portersteken när jag växte upp
Förebilden, här ser det inte mycket ut för världen. Grytor i alla dess former och med alla olika sortera ingredienser är väl något av det mest tacksamma när det gäller middagar som man vill förbereda i god tid innan det ska serveras
Vi bjöd på en liten förebild på Facebook undertiden som vi kockade förra veckan och precis som Erika skrev så var det väldigt likt "den bruna maten" och såg väl varken spännande eller vidare gott ut
Sebastien Boudet är en förebild i ämnet och han har en hel del nytt att lära. Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Om sanningen ska fram så är nog Roy Fares en lite större förebild än Sébastien. Sen blir man alltid lite extra glad när man upptäcker att en förebild är minst lika trevlig i verkligheten som på tv
Vi fann verkligen varandra och hade ett långt samtal om mat, bokskrivande, att bli klokare med åren, kvinnliga chefer, ätstörningar, förebilder, hälsoresor och mycket annat
Hans Fläskkotlett Portugaise är förebilden. Söndagsmiddag. För många väcker ordet minnen om extra festlig mat – eller långtråkiga sittningar hos någon gammal faster till föräldrarna
…förebilden…. Ok. Jag ger mig…Förr har jag grillat på vanliga smågrillar, engångsgrillar och i en och annan hink och har fnyst lite försynt åt Webergrillarna, på samma sätt som jag fnyst lite åt fina bilar, men snart upptäckt fördelen med bra kvalité…
Eftersom jag är uppvuxen med en ensamstående mamma och utan större kontakt med min pappa, så var min morfar den stora manliga förebilden i mitt liv under min uppväxt, och jag spenderade mycket tid hos mina morföräldrar som liten
Men de här smakade faktiskt lika underbart gott som deras förebilder i Paris. Jag blev ju helt besatt av creme puffs från Popelini i Paris när jag var där i påskas och nu har jag gett mig på att försöka återskapa detta fantastiska bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.