Inspirationen kunde inte kommit lägligare eftersom vi några dagar senare hade en födelsedag att fira där födelsedagsgrisen tycker mycket om just dessa tre smaker
Hej vänner. Uppe med tuppen idag för att fira mina FYRA födelsedagsgrisar idag. Nicholas & Michelle som fyller 20 år, Juni som fyller 11 år och fyrbentingen Vilde som fyller 6 år ❤️ Vi ska strax bege oss ner mot stan och ut och äta hela gänget + svärmor men tänkte först dela med mig av den här godingen
Hej vänner. Uppe med tuppen idag för att fira mina FYRA födelsedagsgrisar idag. Nicholas & Michelle som fyller 20 år, Juni som fyller 11 år och fyrbentingen Vilde som fyller 6 år ❤️ Vi ska strax bege oss ner mot stan och ut och äta hela gänget + svärmor men tänkte först dela med mig av den här godingen
Födelsedagsgrisen hade valt färsk tonfisk och risotto till fredagsmiddag och så fick det naturligtvis bli, nya bubblor bubblade i glasen och vi avslutade kvällen med en drink istället för efterrätt
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. För utan Carnegie Porter blir det ingen portergryta, det är en sak som är bambu
Till våren blir det Skånesdjurpark för födelsedagsgrisen med båda sina mostrar . Eftersom jag jobbar de flesta av dygnets timmar för tillfället så bjuder jag på smaskig fika från sötaste Ellens 1-års kalas
Festen fortgick ett par timmar till och avslutades för vår del på Pitchers i Helsingborg där jag och födelsedagsgrisen delade en flaska Local 1 från Brooklyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.