Fördela sparrisskivor och hälften av baconet i formarna, knäck ett ägg ovanpå. Plocka fram 4 små formar eller kaffekoppar som rymmer 1-2 dl. 4 små formar
Detta har lite olika steg, men går ganska fort att göra och är mycket lättare än man tror. Iallafall, dagens brunch blev klassikern eggsBenedict – utan bröd dock
Nästan varje gång jag var i New York när jag var flygvärdinna beställde jag denna favorit-brunch. Idag är det den klassiska EggsBenedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får
Klassiska "eggsbenedict" består av bröd med pocherade ägg, hollandaisesås och skinka. Det här är nog inte de snyggaste pocherade ägg du har sett, men jag kan med handen på hjärtat säga att den tillhörande Hollandaise-såsen är den godaste sås jag har smakat
Det här receptet är gjort för hungriga brunchare som vill ha två smörgåsar och ägg var. Låt äggen sjuda försiktigt tills du ser att vitan stelnat men du beräknar att gulan fortfarande är lös
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.