För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbord till bröllopet. Jag blev sååå himla glad när de frågade mig, jag har drömt om att få göra ett dessertbord till ett bröllop under lång tid
För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbord till bröllopet. Jag blev sååå himla glad när de frågade mig, jag har drömt om att få göra ett dessertbord till ett bröllop under lång tid
* Jordgubbsmilkshake-Maränger. Det som stod på det 3 meter långa dessertbordet var. Hängde upp 40 meter glittertyg i taket + 10 meter vid dessertbordet
)) Eftersom vi ville ha med så mycket som möjligt och vet att alla alltid "klagar" på att de alltid är så mycket att välja på och så stora desserter så valde vi att ha ett litet "mini-tema" och gjorde allt på bordet väldigt smått
Först ut är receptet på regnbågstårtan jag gjorde till mitt eget dessertbord. (Vill du veta hur man spacklar en tårta så finns det en steg-gör-steg visning här) Det jag kommit på är att det bästa är att ställa tårtan i frysen när du spacklat den klart, efter 10-15 min så tar du ut den och snyggar till ytan då den blivit lite hård =) Det är en jättebra metod som ger en finare och jämnare yta
Till mitt dessertbord bakade jag allt själv, alltså var all godis hemmagjort. Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar 3 dl vispgrädde
Även perfekt som mellanmål, fika eller på julens dessertbord. Nu är vi i skåneland och förfirar jul. Ledig från jobb och dagis måndag och tisdag för att umgås med familjen
Till sommarbrunchen jag hade för någon helg sedan så var det så klart ett dessertbord, det innehöll tre, fyra olika sorters sötsaker och bland annat det som ni får recept på nu ikväll
Här har ni den sista minidesserten från lördagens dessertbord. Låt stå i kylskåpet i 1-2 timmar. Små kuber av After Eight choklad som jag ”limmat” ihop med smält mjölkchoklad
Och deras dessertbord, mmmmm. 4-5 tsk grovkornig senap (jag tog flädersenap). Ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 20-25 minuter. 4-5 tsk grovkornig senap (jag tog flädersenap)
Jag gjorde dem som del av ett dessertbord för något år sedan och har tänkt på dem sedan dess. brownies, chocolate fudge brownies, choklad, dessertbord, dessertbuffé, Rocky Road Brownies Brownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.