Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Närjulenär runt hörnet - julsmakande bröd. Har ni mycket att göra såhär innan jul. Ett gott bröd vill jag dock gärna hinna med att göra, och med detta recept går det hur lätt som helst
Glöggpannacottan är testad, uppäten och godkänd. ig choklad fast det är socker i den också. Och är man riktigt entusiastisk så kan man förstås koka eget glöggkoncentrat
Trillingnöt är nummer två på min lista, först kom körsbär i likör som nu också är borta. Tänk att någon bestämde att den näst bästa chokobiten skulle försvinna ur aladdinasken
Imorgon kommer det på bloggen och då hinner du laga det till första advent som är på söndag. Roligt har jag och det blir enklare att skapa nya recept då det finns så många nya ingredienser att använda
Inredningstokig som jag är går jag och tittar på julens nyheter nu i sommarvärmen. Jag blev lite förälskad i denna julstjärna i gått och vitt med tofs på
Av Karin Fransson har jag lärt mig att nässlor kan skördas hela säsongen. Bara man slår eller klipper bort dem som är stora och grova så kommer det nya fräscha plantor som går bra att plocka tills de börjar få blommor
Katten är badad, julklapparna är klara, sillen inlagd och min farmors havrekex nygräddade. Dessa ska avnjutas med en riktigt god ost, gärna en Camozola, Brie eller annan god mögelost
Det är lika deppigt varje år, när sommaren tar slut. Jag får anstränga mig riktigt hårt för att komma på fördelar med denna mörka årstid, men maten är ju faktiskt en
Idag var jag bara tvungen att köpa en, har varit sugen i flera dagar på en vörtmacka med skinka och senap… Något vörtbröd har jag dock inte hittat i butikerna så vad gör man då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.