Blanda med vetemjöl, bakpulver och mjölk. Dekorera med pärlsocker och kanel. Rör smör och socker pösigt. Det hela blir ganska torrt, men det ordnar sig när du tar upp äppelbitarna ur vattnet och rör ned dem i smeten
En av de godaste äppeldesserterna jag vet är engelsk äppelcharlotte. För vem kan motstå en frasig skorpa av smörpenslat bröd fylld med äppelklyftor i en karamellig lag med rosmarin och kanel
Blanda med vetemjöl, bakpulver och mjölk. Dekorera med pärlsocker och kanel. Rör smör och socker pösigt. Det hela blir ganska torrt men det ordnar sig när du lyfter upp äppelbitarna ur vattnet och rör ner dem i smeten
1. Bryn färsen i lite matfett tills den är smulig och fått lite färg. Häll upp färsen i en skål. 2. Fräs grönsakerna i lite matfett under omrörning några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.