Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
En välgjord Creme Brulee är ett av de bästa sätten att avsluta en fin middag, tycker ni inte. Jag hade ju tänkt servera olika sorters Brulee till alla hjärtans dag, men jag tappade dem i golvet när jag skulle ta ut dem ur kylen, snacka omantiklimax =(
Varför välja mellanCrème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Jag har vuxit upp medmångakaramellpuddingar (crémecaramel) till efterrätt på söndagsmiddagarna. Det slinker ju ner så lätt och behöver inte tuggas och det är trots allt minmammas favoritefterrätt
Strö ett tunt lager strösocker över bruléerna och karamelliseramed en brännare, eller kör dem snabbt på högsta grilleffekt i ugnen tills sockret är karamelliserat
I helgen testade jag göra Crème Brûlée för första gången, och det blev riktigt gott. Vi åt upp dom bara somdom är, men det hade passat väldigt bra med något syrligt till, tex hallon
Jag brukar ha vaniljstång i Crème Brulee. Nu när jag provat med lakritspulver, så tycker jag att de blir mycket godare i smakenmed den härliga brytningen som lakritsen ger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.