Kall crabfishpaj Blanda ihop ingredienserna till pajskalet. Tryck ut i pajform och nagga med gaffel. Grädda i ugn ca 20 min i 200 grader, skalet ska vara fint gräddat och torrt Matklubben.nu
Crabfishpaj Till lunch idag blev det Crabfish paj, fick ett recept av dottern för ett tag sen som jag gjorde om lite så det skulle passa för viktväktare Nettans Godsaker
Crabfishpaj Dagen idag har till största delen bestått av städning. Tråkigt men nödvändigt, dock skönt när det är klart ....
Crabfishpaj Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och låt den vila en stund i kylskåpet. Degen kan även göras någon dag i förväg och lämnas i kylskåpet Matklubben.nu
Crabfishpaj Koka äggen, låt svalna o sedan "tärna" dem med äggskärare. Dela sticksen o purjolöken i mindre bitar. Klä 2 st smorda pajformar med pajdegen Matklubben.nu
CrabfishpajCrabfishpaj. 2 pkt crabfish á 120 g4 hårdkokta ägg1 burk lätt créme fraiche1 msk senap1 msk fetfri majonnäs1 liten purjolök, rödlök eller gräslökdill + lite salt recept
Enkel crabfishpaj Rör ihop alla ingredienser i en skål. Bred ut degen i en långpanna och häll över fyllningen. Grädda i ca 20min i 200grader Matklubben.nu
Crabfishpaj Pajdeg. Blanda alltsammans till en deg och låt stå kallt ca 1 timme. Tryck ut i pajform och grädda i ca 25 min i 200 grader Matklubben.nu
Crabfishpaj Kör ingredienserna till pajdegen i matberedare. Tryck ut i pajform. Ugn 200 gr ca 20 min. Hacka crabfishen Matklubben.nu
Räk- och crabfishpaj Hacka ihop smör, kesella och vetemjöl till en smidig massa, tillsätt vatten. Tryck ut degen i formen, nagga botten och låt vila svalt i 30 min Matklubben.nu
Kall crabfishpaj Kall crabfishpaj, 3-4 portionerPajdeg125 g smör3 dl vetemjöl½ krm salt3 msk kallt vattenFyllning2 pkt surimistick à 100 g15 cm purjolök2½ dl crème fraîche1½ dl majonnäs½ msk chilisåsnågra droppar limejuicehackad dillsalt, pepparcitronpepparBörja med pajdegen GET IT ON
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.