Ni som följer Bistron på facebook såg en liten glimt igår, men här kommer lite resten. Eftersom han älskar programmet överraskningen (på Bolibompa) när Mat-Niklas lagar mat tillsammans med barn och överraskar vänner med, så kunde vi inte bara bjuda på vanlig tråktacos
Påsken kommer ju redan nästa vecka. Vad planerar du äta till påsk. De olika momenten tar heller inte särskilt lång tid att göra men skapelsen kommer garanterat att imponera på dina gäster
Igår gick vi på koreansk restaurang tillsammans med våra kompisar Sofia och Kim. Vi började med olika syrade inläggningar och rått, fruset, nötkött (uppe till vänster) som alla smakade fantastiska
Att Leffe sa så om min torsk, är något jag för alltid kommer att ta med mig. Låt koka upp och sjud sedan tills löken blivit mjuk och tagit smak av vinet
Det kommer komma lite före och efterbilder tänkte jag. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Servera som tillbehörtill huvudrätten, lovar att gästerna kommer att tycka om de små konstverken. ) Så här mellan jul och nyår tänkte jag tipsa er om ett riktigt gott och fint tillbehör nämligen potatisrosor
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Fisken kommer från Jämtrök på Frösön, som har många lokala delikatesser i sitt sortiment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.