Vegomåndag igen, och jag bjuder på en lite annorlunda vegansoppa med svartkål. Jag upptäckte den i butikshyllan - nyss hemkommen från Italien - och kastade mig raskt över den
Blanda tomater, gurka ochkikärtormed olivolja och vinäger. Salladen gjorde jag på kikärter, tomatoch fetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomatermed fetaost och sallad med rostade kikärtormed mandelsmör”
pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkade tomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.