Chokladfondant Dock kan det vara lite knivigt att få till dessa smältande chokladtorn, som de brukar kallas. Choklad, choklad och åter choklad En liten chili
Chokladfondant - enkel Brorsans födelsedag firades med familjen i helgen och god mat och gott vin serverades. Förrätt. lax på kavring med turkisk yoghurt och hjortron (finns under förrätter) och en rosécava Rödvin och Rosmarin
Chokladfondant  Chokladfondant kallas även chokladtorn och Chocolate Volcano – chokladvulkan. mat , recept , chokladfondant , chokladtorn , chokladvulkan , choklad , efterrätt , dessert matorama
Chokladtorn Värm ugnen till 130 grader. Vispa äggvita och strösocker till maräng. Sikta florsocker och kakao och vänd ner det Matklubben.nu
Smältande chokladtorn Smöra 4 portionsformar väl och bröa dem med kakao. Smält chokladen och smöret i vattenbad. Vispa ihop äggen och sockret (inte pösigt) Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.