Chokladmandelkakor Ugn. 175. 1. Smält smöret och låt det kallna. Mal mandeln. Hacka chokladen. Riv apelsinskalet och pressa ut saften, det ska vara 1 1/2 dl saft Matklubben.nu
Chokladmandelkakor Lägg bakplåtspapper på en stor bakplåt. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret gradvis och vispa tills smeten är tjock och glansig Matklubben.nu
Chokladmandelkakor Smält smöret och låt det kallna. Mal mandeln. Hacka chokladen. Riv apelsinskalet och pressa ut saften, det ska vara 1 ½ dl saft Matklubben.nu
Baka med bönorChokladmandelkakan. Dessutom har hon testat med andra sorters bönor — en chokladmandelkaka med svarta bönor i Kyrkkaffe
Chokladmandelkakor Smält smöret och låt det kallna. Mal mandeln. Hacka chokladen. Riv apelsinskalet och pressa ut saften, det ska vara 1 1/2 dl saft Hemmets Journal
Chokladmandelkaka Smörj och mjöla (med majsmjöl så blir kakan glutenfri) en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter Matklubben.nu
Chokladmandelkakor 1. Smält smöret och låt det kallna. Mal mandeln. Hacka chokladen. Riv apelsinskalet och pressa ut saften, det ska vara 1 1/2 dl saft Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.