Förbered mandlarna om man saknar mandelmjöl. Börja med att skålla mandeln. Koka upp 4-5 dl vatten i en liten kastrull och häll i 200 gram mandel och koka i 2-3 min
Sikta mandelmjöl, florsocker och kakao i en skål och blanda. Vispa äggvitorna till fast skum. Tillsätt sockret under långsam vispning och fortsätt vispa tills äggvitan blivit till ett fast skum
Macarons och jag har inte alltid varit vänner och jag har testar många olika recept för att sedan hitta detta recept som enligt mig är så ultimat det bara kan bli
Precis så var det när jag bestämde mig för att göra chokladmacarons sist. Smaken var däremot otroligt lyckad, chokladälskare som jag är kan det väl inte bli annat än lyckat med chokladmacarons
Här är ett jättebra recept på chokladmacarons och det är väldigt enkelt att lyckas med. Macarons är lite tålamodsprövande att göra och beroendeframkallande när man väl tar en tugga av en nybakad macaron
Det blev smaker så som chokladmacarons med choklad- och romganache. Idag firade jag in våren ordentligt genom att laga den här rätten innehållande massor av primörer
Jag kom på att jag försökt mig på att göra chokladmacarons en gång tidigare för många år sen, till en väninna som gillade såna, men det var det värsta jag varit med om och jag svor att jag aldrig mer skulle göra dessa hemska kakor
Förra gången gjorde jag chokladmacarons när jag testade att göra macarons på kallvispad maräng. Jag föredrar ju att baka macarons med sockerlag då det alltid fungerat bra för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.