De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria. Grädda ca 12-15 minuter. Ställ sedan in den igen och grädda ca 8-10 minuter
Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan. & hade den inne i ca 19-20 min. Nästa gång kommer jag ha ugnen på 165-170 grader i ca 18-19 min. Grädda i mitten utav ugnen i 18-20 min. ca 19-20 min Summan utav kardeumman. Nästa gång kommer jag ha ugnen på 165-170 grader i ca 18-
Men ett varningens ord på vägen - lås in kakburken, annars tar de slut alldeles för fort. Rulla/klicka ut till 6-7 längder nästan lika långa som plåten och lägg på plåten två och två. Grädda i ugn, 175°C i ca 15-18 minuter
Tänk på att använda mjölkfritt margarin och majs-ströbröd. Wells gluten- och laktosfria basmjöl. 3 1/2 dl ljus mjölmix, t ex Sempers fina mix eller MixWells gluten- och laktosfria basmjöl
pchokladkakan100 g smör3 dl socker1. Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkaka med toscatäcke som jag var tvungen att testa
Jag var lite rädd för att en "apelsinjuice och tandkräm"seffekt skulle uppstå - men icke. Då baket även skulle vara veganskt, kändes det också som en god idé med en mer kakliknande tårta, än något stort och gräddsvulstigt - visserligen går det säkert att få till den typen av bakverk med veganska ingredienser också, men jag är inte jättebevandrad på det området, och kände därmed att detta blev ett lovande val
Mmmmmmmm. alla chokladälskare där ute. akta er. Att baka en chokladkaka utan mjöl ger en speciell kaka. Den blir mer chokladig och "tryffelaktig" i smak och konsistens
Ja, dessa kakor är rätt så små, så där lagom små så att man kanske till och med kan ta 2-3 stycken eller ta annan fika…. Platta till kakorna lite och baka sen mitt i ugnen i ca 10-12 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.