Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Ingredienser2 dl mandlar 1 msk mandelolja eller solrosolja5 dadlar2 tsk kanel2 krm ingefära12 stötta nejlikorEn nypa salt2 msk honung eller agavesirapGör så härMixa mandlarna till ett mjöl och blanda i resten av ingredienserna
Josefi Dahlber & Ulrika Gabriel på partyhumörI tisdags var vi inbjudna på bokrelease-party till våra oerhört inspirerande kollegor Maria Helander och Cathrine Schück
Jag har själv aldrig försökt med GI, men det är inget fel med att prova ett GI recept tycker jag. Detta recept fick jag av min kompis Catherine, och jag har sett det tidigare i matbloggssammanhang
Här blev det inte någon bild på någon tjusigt upplagd mat utan bara ett foto rakt ned i formen. Lilltjejen var inte på bästa humöret så det gällde att bara få maten snabbt på bordet
Så smidig vardagsmat. Och så gott. Superenkelt verkligen med alla goda smaker. Det lustiga var att jag satt och tänkte att en gräddfil hade verkligen varit pricken över i
Förra helgen hade vi besök av Catherine och Samuel samt dottern Isabel. Eftersom våra småtjejer kan sätta i sig en hel del mat när det passar så bestämde jag mig för att göra en stor paj
Detta var en jättegod rätt. Att fylla paprikor är inte en dum idé, det blir ofta gott. Dessa slafsade vi dock i oss lite snabbt innan vi skulle på semester i förra veckan så det var inte direkt att vi satt och njöt av maten
1. Sätt ugnen på 200 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper. Lägg ut små högar av ost, med ordentligt avstånd emellan, eftersom de kommer att flyta ut till ”chips”
1. Blanda ägg, grädde och ost. Klipp baconet i små bitar och stek. Blanda baconen med äggröran, peppra. 2. Häll smeten i muffinsformar eller i koppar som på bilden
Det är ingen hemlighet att jag älskar romrussin. Och tydligen verkar det inte finnas några recept på chokladkakor med romrussin så då får jag väl hitta på det själv
Raw food är här för att stanna. Wow, har just spanat in schemat för alla aktiviteter och seminarier under Allt för hälsa mässan och det finns en hel del inom råkost
Hemmagjort godis känns lyxigt och är mycket trevligt att ge bort. Detta receptet har jag tagit från Söta Saker och det var inte sista gången jag gjorde dessa goda rackare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.