Brännvinssill med potatis 1 brk ( 275 g) brännvinssill. Skiva potatisen. Finhacka löken. Bred. cream cheese på brödet. Varva potatis, ost och sill på brödet Matklubben.nu
TUNNBRÖDSRULLE MED BRÄNNVINSSILL SOS 2 burkar (à 240 g) Abba Brännvinssill. 2 burkar (à 240 g) Abba Brännvinssill. 12 st (175 g potatisar), kokt kall tärnad Abba
Midsommarens snapsar, sillar och laxar Sambon gillar Abba´s bäst, han nöjer sig med fransk löksill men jag valde att testa årets smak Lime och Ingefära och Brännvinssill också Mat och odla
Brännvinssill Låt brännvinssillen stå och mogna i kylskåp i minst 1 dygn före servering. Låt sillen rinna av väl, men spar några matskedar av sillspadet Matklubben.nu
Norrlänsk Brännvinssill Sila av 1 dl lag av löksillen. Blanda den med majonäs, crème fraiche och brännvin om man vill. Hacka timjan och persiljan Matklubben.nu
Brännvinssill i endivvagga 1. Tvätta potatisarna. Skär ett kryss i varje. Mikra dem tillsammans utan lock i full effekt (750 W) cirka 5 minuter Ica kuriren
Tunnbrödsrulle med brännvinssill 550 g brännvinssill. Häll av lagen från sillen och skär den i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar Coop
Potatissallad med sill och äggbrännvinssill. 1. Hårdkoka, skala och klyfta äggen. 2. Tärna potatis och sill. Skiva lök och rädisor. Blanda alltsammans Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.