Blåbärsparfait med chokladpastej och citronkaramell
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladpastej
  • 50 gr mörk choklad
  • 40 gr vispgrädde
  • 15 gram honung
  • 10 gr rumstempererat osaltat smör
  • Blåbärsparfait: 
  • 25 gr äggula
  • 2 dl vispgrädde
  • 40 gr blåbär + 10 gr socker, sjud ihop och låt svalna
  • 25 gr äggvita
  • 50 gr florsocker
  •  
  • Citronkaramell
  • 1,5 dl socker
  • 2 msk + 0,5 dl vatten
  • Saft från 1 citron + zesten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.