FRÅN 6 månader. Den här smoothien är verkligen en av våra favoriter här hemma. Dricker man inte upp hela kan man passa på att frysa in i iskuber, perfekt att ha på fil eller yoghurt också för att få lite god smak 6 månader
Släktkalaset med Frost tårta är avklarat och i helgen väntar kalaset för alla kompisar. Lyckades få dom sådär vita och fina som dom man köper i affären och dekorerade några med blått strössel och färgade några med blå karamellfärg
En repris på jordgubbsremmarna jag gjorde för ett tag sedan men denna gång med mynta och blåbär. Igen från ett recept av Meg och bloggen "My whole food romance"
när jag känner mig stressad (t ex för examensarbetet på dietistprogrammet eller bara sådär "allmänexistensiellt") så går jag hem och skivar något, vad som helst egentligen, riktigt, riktigt tunt
Potatis använder vi inte så ofta i vår matlagning, tycker den är väldigt tråkig och smaklös, men när vi gick förbi den här blå potatisen i affären så blev vi lite småsugna ändå
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Rutinerna och tider är som bortblåsta. Man äter frukost senare och lunchen blir lite sådär på en höft. Jag har lyxat till denna lite grann och använder mig av grädde som vätska
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.