It's Trattoria's third birthday and I am so happy to share it with you guys. Jamenvisst så är det. Trattorian fyller tre år och det är ju egentligen helt galet
Idag fyller underbara, vackra Madame år och igår hade hon fest, en väldigt trevlig fest som slutade med att hatthyllan ramlade ner och en sovande Kristin i soffan
cajunremoulad. Ansa och grovhacka grönsakerna. Blanda samtliga ingredienser utom oljan och mixa jämnt. Tillsätt oljan under mixning, först droppvis och sedan i en jämn stråle till en emulsion
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Det överraskar väl inte direkt någon om jag säger att jag inte är särskilt sportig av mig. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.