BEHIND THE SCENES PÅ VILDSVINSBIFFAR MED LINGONTZATZIKI
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30.000 hushåll i mitt närområde. Det kan vara det roligaste som finns, att skapa, skriva och fotografera recept som sedan går i tryck. Det är så kul att jag skulle kunna göra det nästan jämnt. Just det här numret skulle handla om jakt och då passade ju såklart ett viltrecept in. Och för att bilden skulle bli lite vilt och höst-ig så plockade vi in lite löv, tog fram lite pälskuddar och en stickad tröja…och volá en ganska trevlig bild skapades.
  • 500 gr viltsvinsfärs
  • 14 rökta påläggschorizo
  • 1 äggula 2 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Smör till stekning
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta 4 msk lingonsylt
  • 1 krm malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.