Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Speciellt med mogna bananer i. Ingredienser 1 portion1 banan2 ägg1 krm ekologiskt vaniljpulver1 tsk smörGör så härMosa bananen med gaffel i en bunke
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Det absolut lättaste sättet att göra bananpannkakor är att mixa en banan och ett ägg tillsammans och steka smeten som plättar
Servera med t ex lönnsirap. Bananpannkakor4 port2 msk smör1 ägg2,5 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 msk socker2,5 dl mjölk1 mogen bananSmält smöret och vispa snabbt ner ägget (se till att ägget inte stelnar)
När man pluggar eller jobbar krävs det matlåda men är man bara hemma så vill jag göra det så enkelt som möjligt och bananpannkakor, omelett eller någon form av sallad är sådant som alltid går hem
Igår blev det dessa läckra bananpannkakor till frukost med lönnsirap och micrade hallon. Söndagsfrukosten lägger jag alltid lite extra krut på, jag vet inte riktigt varför men det är alltid härligt att unna sig något tillsammans med de man tycker om innan vardagsstressen återfinner sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.