En lagom söt frosting att dekorera tårtor och cupcakes med, bred eller spritsa båda fungerar toppen. Jag hittade receptet när jag bakade en banantårta, där gifte sig smakerna himmelskt
Go-frukost, serietittande, tupplur, bakning, tvätt, G och lilla Bella på besök för match och middag, och till sist gottis framför The Master uppkrupen i soffan med min älskade
Jag hade massor med halvbruna bananer över och bestämde mig för att de fick bli cupcakes. Kom att tänka på den underbara crepesfyllningen Nutella och banan som man ofta får i små creperier på festivaler och marknader i Europa så det fick bli en Nutellainspirerad frosting med ganska stark chokladsmak till
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret på låg värme. Rör i sockret, vaniljsockret, saltet och äggen. Blanda mjölet och bikarbonatet och vände ner det i smeten
Hur tusan ska det gå till tänkte jag och hade en bild av smält smör, men man skulle låta smöret stelna innan man slutligen vispar upp det och blandar med de övriga ingredienserna
Och fyll med smet. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den). Bred frostingen på cupcakes och garnera med små guld och silverkulor, kolakulor eller strössel
Snabbt hade jag bestämt mig för att jag ville testa något liknande och efter ett tag stod det ett gäng chokladcupcakes medkolafrosting och ja, just toffee crunch framför mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.