Jag i AyiaNapa Som Du ser på klädseln, så har vi haft en del kalla dagar i vinter. Trattkantarellsoppa Jag fick en påse torkade trattkantareller av min Syster innan jag for, inte dumt att stoppa ner i packningen
Idag bär det av på nästa resa, de kommande 6 veckorna befinner sig mitt kök på Cypern, i AyiaNapa. Värmande soppa i vinterkylan Det här är en soppa jag gjorde i Alanya i höstas
Den bästa grönsaksbutiken här i AyiaNapa, håller till högt uppe i byn, men är värt en promenad. Hemrullade Köttbullar Jag köpte en riktigt fin blandfärs hos slaktaren
Vi har nu bott här så gott som varje vinter ända sen 2003, det blev några små avstickare till Aiya Napa på Cypern ett par år och en månad i Florida förra vintern
Det röda vin som serverades till denna rätt var Avalon, Cabernet Sauvignon från Napa Valley USA. Det blir ett lååångt inlägg, så jag hoppas att ni orkar hålla er vakna, men det måste bli många bilder om jag ska försöka beskriva för er denna fantastiska matresa vi gjorde
t Eriks Amber Ale, Sverige, nr 1414, 16 kr Napa Smith West Coast IPA, USA, nr 1681, 22 kr2012 Königsmosel Riesling, Tyskland, nr 7469, 69 krTill varmrätten
Från en ännu rätt så okänd producent, Esser Wines som är ett nytt vinföretag i Napa Valley. I lördags var jag på vårens första vinprovning tillsammans med vinprovargänget
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Till fisken dracks ett vitt Chardonnay från Napa Valley. Följ med oss på ett besök på en av Stockholms lyxrestauranger som också har en stjärna i Guide Michelin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.