Godmorgon måndag. Har ni haft en bra helg. Här har det varit otroligt lugnt o mysigt. Eldat brasa, gått i myskläder, lagat mat, lyssnat på podd, promenerat med hundarna mm
Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i Sveriges Mästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
De ätbara blommor jag dekorerade tallriken med i auditionAlltid i huckle - även på auditionUpplevde också ett för mig av fysiska skäl besvärande men roligt kval till Sveriges Mästerkock där jag både hann svimma av ett par gånger, stycka en kyckling illamående och kallas för "något ur en pilsnerfilm" samt "nya Karin Fransson" av Per Morberg och Leif Mannerström
Idag fortsätter Sveriges Mästerkock och då från Umeå och Göteborg där jag gjorde min audition. Audition pågick i två dagar och resan hit har varit tuff och då kan ni ju själva räkna ut vad som väntar mig
audition part 1. det började med en första audition den 23e september samlades ett gäng matglada personer utanför brewhouse i göteborg, efter några timmars köande kom vi in till en första jury där vi fick presentera en kall maträtt som presenterade dig som person och din matlagningsnivå. audition part 2
Jobbet har gått bra, familjen mår bra, min dotter har gjort en audition för en bra kör och fick besked idag att hon kom med, sonen har gjort jättefina saker i skolan
Då hade hon varit på Audition i Stockholm och jag förstod att det skulle bli nått av henne då och jag tror att det är väl därför det etsa fast sig i minnet på mig
audition i Helsingborg. Tjenixen. Det känns som det har gått en evighet sedan nu, men faktum är att det ju bara var en vecka sedan jag var på svensk TV och lagade mat inför hela svenska folket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.