Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu. Vi hade ingen aning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Bananpannkaka/plättar. 0kommentarer. De flesta av er har sökert redan gjort det men om inte pröva
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Det absolut lättaste sättet att göra bananpannkakor är att mixa en banan och ett ägg tillsammans och steka smeten som plättar
Bananpannkakor4 port2 msk smör1 ägg2,5 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 msk socker2,5 dl mjölk1 mogen bananSmält smöret och vispa snabbt ner ägget (se till att ägget inte stelnar)
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Till frukost idag lagade jag ett berg av bananpannkakor med jordnötsfluff och hallon. Bananpannkakor. Toppa bananpannkakorna med jordnötsfluffet och hallon
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.